در همهی جوامع بشری از ابتدا تا اینک ، حریم خصوصی افراد ، قابل احترام بوده و ورود بدون اجازه به آن ، نوعی جرم محسوب میشود . انسانهای ابتدایی برای جلوگیری افراد به حریم خصوصی خود به جنگ و جدال میپرداختند و بعضا کار به خونریزی و قتل هم میکشید . وقتی پیامبران برای راهنمایی بشر ، رسالت خود را آغاز کردند برای افرادی که ناقض حریم دیگران بودند قانون خدا را وضع و جاری کردند .
فطرت پاک بشر ، بیزار از مردم آزاری ، سرک کشیدن یا تجاوز به حریم خصوصی افراد ، دزدی ، ضایع کردن حقوق دیگران و ... میباشد . البته این در صورتی است که فطرت پاک فرد ، زیر دست و پای خوی اهریمنی او لگدمال و مجروح نشده باشد .
بدون شک افرادی که ناقض حقوق فردی و اجتماعی دیگران به هر شکل و روش باشند و خود را گرفتار حق الناس نمایند اگر چه ممکن است در این دنیا به عقوبت و مجازات خود نرسند ، در فردای قیامت و در محضر خداوند برایشان گریزی نیست و باید تاوان آن را با تحمل مجازات و عقوبت اخروی ، آن هم بدانگونه که در قرآن کریم توصیف شده است بپردازند .
دنیای گستردهی مجازی که امروزه در دسترس انسانها قرار گرفته است فرصتهایی بسیار مفید برای افراد متعهد و فرصتهایی بسیار خطرناک برای انسانهای غیر متعهد فراهم آورده است . بسته به نوع تعهد آدمیان میتوان فرصتهای نیک و بد را در فضایی بسیار بزرگ بکار گرفت .
فکر میکنید چه مقدار در اینترنت میتوان به خیرات و برکات پرداخت ؟ آیا نمیتوان ذخایر اخروی خود را از طریق دنیای مجازی ، میلیونها برابر کرد ؟ شما ممکن است در فضای حقیقی زندگیتان ، خیر و منفعت فعل و کردار مفیدتان به یک همسایه ، مردمان یک محله یا شهر برسد ، در صورتی که آثار فعل مثبت شما از طریق دنیای مجازی ممکن است به تمام بشریت برسد . آیا ثواب این کردار شایسته و فراگیر تصاعدی نخواهد بود .
از ابتدای تاریخ تا به امروز انسانهای متفاوتی با عملکردهای گوناگون پا به عرصهی خاک گذاشته اند و عاقبت رخ در نقاب خاک سپرده اند ! هابیل به دست برادرش کشته میشود ، اما داغ ننگ قتل ، تا ابدیت بر تارک قابیل هویداست . چه بسیار چنگیزها و اسکندرها آمدند و برای تصاحب خاک ، خون بیگناهان را ریختند و چه بسیار خردمندان پاک سرشت برای هدایت بشر نجوای آزادگی و کردار نیک سر دادند . انتخاب با فرد است . میتوان چنگیز شد و میتوان خرد پیامبران را پیشه کرد .
آقا یا خانمی که اسم خود را هکر میگذارد و آزادانه و راحت به فضای خصوصی افراد در دنیازی مجازی وارد میشود با یک دزد و راهزن چه توفیری دارد . برداشتن اطلاعات از صندوق پست الکترونیک افراد ، همان اندازه زشت و قبیح است که دزدیدن پول و اموال از منزل شخصی دیگران .
آزار و اذیت رسانی اینترنتی ، یک حق الناس عمومی است . به فرض که با چند ترفند موذیانه موجبات باز نشدن یک سایت اینترنتی برای مدتی محدود شدی ! آیا غیر از خالی کردن عقدهی حقارت و کمبودهای اجتماعی خود به چیز دیگری دست یافته ای ؟ مطمئن باش خود را وامدار افرادی کردهای که قرار بوده از آن سایت استفاده کنند .
هکرهای ایرانی اگر غیرت و معرفت دارند ، پا به عرصهی نابودی سایتهای مستهجنی بگذارند که دودمان جوانان خام اندیش را به باد داده اند . اگر میخواهند ترفندهای خود را به رخ بکشند ، سایتهای مخرب اسرائیلی و آمریکایی را از کار بیندازند . اما متاسفانه خاصیت بسیاری از افراد که هنوز الفبای هک را هم نمیدانند این شده است که با چهار تا نرم افزار خارجی ، اخلال در کار سایت هموطنان خود کنند و با نیشخندی زشت ، خود را فاتح و قهرمان چلوه دهند . زهی خیال باطل ! چنین افرادی به جز رنج و معصیت ، هیچ چیز دیگری برای خود عاید و واصل نکرده اند .
گیرم که خلق را به فریبت فریفتی با دست انتقام طبیعت چه می کنی
مطمئن باش تاوان عملت را در همین دنیا خواهی داد . حکایتی جالب را به عنوان ختم کلام عرض میکنم . یکی میگفت از کوچه ای میگذشتم . وقتی مقابل درب خانهای که باز بود رسیدم نظرم به درون آن خانه جلب شد که چند زن و دختر بدون روسری و با شلوار و دامن ایستاده بودند . کمی ایستادم و از روی لذت نگاهشان کردم و گذشتم . چند قدمی منزل خود که رسیدم متوجه شدم که فردی از لای درز تختههای درب خانه ام مشغول نگاه کردن داخل حیاط است . با صدای بلند او را به فحاشی گرفتم و دنبالش کردم و او فرار کرد . با خود گفتم خودم نیز ببینم داخل خانهی ما چه خبر است که او مشغول دید زدن بود . وقتی از همانجا درون خانه را نگاه کردم ، زن و دخترم را دیدم که در حوض خانه با بدن لخت مشغول آب تنی هستند .
و اما توصیه ای به آنان که خود را هکر مینامند :
اگر تا بحال ایمیل یا سایتی را هک کردهاید و به حریم شخصی افراد سرک کشیده اید و موجبات آزار و اذیت فرد یا افرادی را فراهم ساختهاید ، ابتدا خالصانه توبه کنید و اگر برایتان مقدور است به نحو مقتضی و عاقلانه از فرد یا افراد زیان دیده ، حلالیت بطلبید تا شاید مورد عفو و رحمت خداوند قرار گیرید وگرنه همانند سایر انسانها ، عمر شما نیز به دنیا نخواهد بود و روزی نوبت وداع با جهان خاکی و زیستن در جهان آخرت است . آنگاه با این همه حق الناس چه خواهید کرد ؟
دولت الکترونیک و آبفای فارس
چو می بینی که نابینا و چاه است ...
پلوی شب عید
نانو تکنولوژی
تب خال فرهنگی
برف و آفتاب تموز
شیمی دندان
دانستنیهای علمی کوتاه
جوک و لطیفه
[عناوین آرشیوشده]
بازدید دیروز : 11
کل بازدید: 188054
بدان امید می نویسم که مفید فایده باشد . نظرات ارزشمند شما چراغ پر فروغ راهم خواهد بود .
شعری از سهراب سپهری
دکتر دوگانی و انتظارات مردم فسا
دانشگاهها و تعطیلات بیش از حد
نیاز شدید به پارکینگ عمومی
رانندگان تاکسی . سلطان خیابانها
از ظرافت های مدیریت ! ! !
کلاسهای ناهنجار . تبلیغات هنجار
یکی از کاربردهای جالب سنگ !
همزیستی اجباری با باکتریها
معلم و انگیزه های تدریس
نوچوفسکوی نوروزی
اگر دستم رسد بر چرخ گردون
نیاز به پلیس در همه جای شهر
صف طویل خودروهای گازسوز
سخنان گهربار پیامبر اکرم (ص)
سیمای نهج البلاغه
گوگل دوباره شیطنت کرد
یاد استاد بخیر
چرا اعتراض به گوگل اینقدر کند است ؟
آموزش کامپیوتر (قسمت اول)
مرکز موسیقی صدا و سیما [178]
خبرگزاری فارس [138]
دانشگاه آزاد اسلامی نی ریز [226]
دانشگاه آزاد اسلامی فسا [138]
سازمان آموزش و پرورش فارس [169]
مدیریت آموزش و پرورش فسا [111]
[آرشیو(7)]
هوالطیف
هوالطیف
● بندیر ●
سرای اندیشه
%% ***-%%-[عشاق((عکس.مطلب.شعرو...)) -%%***%%
دانشگاه آزاد الیگودرز
کلام نو
پتی آباد سینمای ایران
Manna
مقالات مشاوره و روانشناسی و اختلالات روانی و رفتاری
دانش پژوه
کلام دل
نان ، عشق ، موتور هزار
عاشق دلباخته
غریب روزگار یوسف زهرا
شمیم
وبلاگ تخصصی مهندسی عمران
امین نورا ( پسر سیستان )
کبوترانه
موتور سنگین ... HONDA - SUZUKI ... موتور سنگین
کانون فرهنگیان شیراز
.•¤ خانه آرزو ¤•.
عاشقان میگویند
تا ریشه هست، جوانه باید زد...
خلوت تنهایی
اس ام اس عاشقانه
انتخاب
دست نوشته های من
اس ام اس سرکاری اس ام اس خنده دار و اس ام اس طنز
Lovely
desperado bug
جاده خدا
خاطرات یک خیال متروک
کلام نو
وبلاگ شخصی محمدعلی مقامی
به خود آییم و بخواهیم،که انسان باشیم...
کانون صنفی معلمان تهران
مرا صدا کن شبی
به برادرم مسیح